News

201001403
Untitled 8850036951
image1400341

payamresan9 2

360

payamresanNN9 1

360

تأسیس بانک اطلاعاتی نیازمندی‌های استان بوشهر، ضروری است.

 

به گزارش روابط عمومي دفتر نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر، مسئولین پارک علم و فنآوری، مدیران شرکت‌های دانش بنیان و دانایی محور، و تعدادی از نخبگان استان بوشهر به مناسبت هفته نانو با حضرت آیت الله صفایی بوشهری نماينده مقام معظم رهبري در استان و امام جمعه بوشهر دیدار نمودند.

نماينده مقام معظم رهبري در استان و امام جمعه بوشهر در این دیدار کسب توفیقات عالیه در عرصه پیشرفت و توسعه برای یک کشور را در گرو داشتن یک استراتژی بسیار روشن و مدیریت کارآمد در یک پروژه‌ی کاملاً مشخص خودکفایی علمی، برای تولید، مرجعیّت، تبدیل علم به فناوری، تبدیل فناوری به محصول، مدیریت عرضه محصول و ایجاد ثروت ملی دانستند.

ایشان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در شرایط کنونی علم و فناوری حرف اول را در مسیر توسعه و پیشرفت می‌زنند، فرمودند: بدون علم، نه توسعه، مدیریت می‌شود و نه می‌توان پیشرفت را ایجاد کرد.

حضرت آيت الله صفايي بوشهري همچنین نبودن علم، توسعه و پیشرفت را برای یک نظام، مایه عقب‌ماندگی، ایستایی و متأثر شدن از قدرت‌های صاحب علم دانستند.

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر بیان داشتند: با بررسی‌های تاریخی در فضای کلان جهان، می‌بینیم کشورهایی دارای اقتدار و قدرت رقابت بین‌المللی بوده‌اند که در حوزه‌ی علم و فناوری دارای جایگاه ویژه و رتبه ممتاز به ویژه در علوم تجربی و پایه در بستر فرهنگ ویژه بوده‌اند.

ایشان در ادامه بیانات خود با اشاره به اینکه علم، قدرت آفرین است، بیان داشتند: اگر نظام ما خواستار جایگاهی ویژه در رقابت‌های بین‌المللی است باید در عرصه علم، حمایت از علم، دانش و فناوری و تبدیل آن به محصول بنیادین و استراتژیک دارای برنامه‌ریزی خاص باشد.

حضرت آيت الله صفايي بوشهري همچنین از آماده‌سازی و طراحی سند جامع علمی کشور با نگاه مقام معظم رهبری خبر دادند و بر لزوم بومی سازی و مدیریت این سند در کلان جغرافیای ایران و استان‌ها تأکید کردند.

نماينده مقام معظم رهبري در استان و امام جمعه بوشهر از پارک‌های علم و فناوری به عنوان یکی از مراکز مهم تولید و تبدیل علم به محصول، تبدیل محصول به ثروت و رفع نیاز جغرافیای نیازمندی‌های داخلی یاد کردند.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، پارک‌های علم و فناوری، دهکده‌های دانایی و جزیره‌های دانش و فناوری را موجب اقتدار دانش در نظام اسلامی، تولید محصول، خودکفایی و مرجعیت علم و تولیدات دانش بنیان برای ایران در فضای ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی دانستند.

حضرت آيت الله صفايي بوشهري توجه ویژه و حمایت از پارک‌های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان‌ را امری ضروری دانستند و همچنین بر کارهای خوب انجام شده در این عرصه صحه گذاشتند.

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر در ادامه بیانات خود، برنامه‌ریزی‌های جهانی در این عرصه را به شکل فوق روز دانستند و اظهار داشتند: ما باید با اندیشه، مدیریت، برنامه و حمایت‌های فوق روز در این عرصه فعالیت کنیم.

ایشان در ادامه ضمن اعلام حمایت جدی از مجموعه شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری ابراز داشتند: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری به معنی حمایت از استقلال، آزادی، نظام جمهوری اسلامی و حمایت از تولید، کار و سرمایه ایرانی می‌باشد.

حضرت آیت الله صفایی بوشهری همچنین پارک‌ها و شرکت‌های علم و فناوری و دانش بنیان را به عنوان سنگر اول مقاومت در حوزه تهاجم اقتصادی و آپارتاید علمی جهان سلطه دانستند و خاطر نشان نمودند: نیاز است که در این عرصه تمام تلاش خود را به کار بندید.

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر، تأسیس بانک اطلاعاتی نیازمندی‌های استان را بسیار ضروری دانستند و فرمودند: انجام این کار در عرصه انرژی، تجارت، کشاورزی و صنایع اقماری آن، از اهمیت بیشتری برخوردار است.

ایشان با بیان اینکه باید در استان بوشهر از تولیدات حمایت شود، فرمودند: نباید نگاه‌ها در استان بوشهر کوتاه باشد از این ‌رو باید دارای نگاه و فکری بین‌المللی باشیم.

حضرت آیت الله صفایی بوشهری در بخش دیگری از بیانات خود، ظرفیت و قابلیت‌های استان بوشهر را بسیار بالا دانستند و بر لزوم برنامه‌ریزی دانش بنیان و دانایی محور، داشتن افق‌ها و اجرای طرح‌های بین‌المللی تأکید ویژه نمودند.

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر در ادامه خواستار ایجاد زیرساخت‌های نوین و به روز و داشتن نگاه رقابت بین‌المللی پارک علم و فناوری استان بوشهر با پارک‌های بین‌المللی جهان شدند.

ایشان ضمن تأکید بر لزوم حمایت مادی و معنوی مسئولین از این عرصه، بیان داشتند: نیاز است که صندوق حمایت از کارآفرینان و متصدیان شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شود.

حضرت آیت الله صفایی بوشهری در پایان بیانات خود، تأسیس مراکز آموزش عالی در مقاطع گوناگون را با نگاه دانش کاربردی، تولید محصول و ایجاد تولید، خودکفایی و مرجعیت علمی بسیار ضروری دانستند.

 
استخراج مطالب و نشر آن تنها با ذکر نام منبع درج خبر مجاز مي باشد...

 

  • هیچ نظری یافت نشد

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.

حدیث برگزیده

1403 02 30

گلستان اخلاقی

کلمات قصار حکایت ها
دستورالعمل ها سخنرانی ها
 
پرسش و پاسخ
اشعار
sah 
شرح صحیفه سجادیه
web Design:sirafdp.com